WEBINAARI – Mitä on tunnesyöminen ja miten lähestyä asiaa?

Laillistettu ravitsemusterapeutti Maaria Nikunen (TtM) käsittelee tunnesyömisen aihetta erilaissa tilanteissa. Videolla on myös vinkkejä, kuinka käsitellä tunnesyömistä itse muutaman harjoituksen kautta. Katso ilmainen webinaarimme aiheesta.

>> Lue lisää

16 myyttiä työterveydestä

16 myyttiä työterveydestä – Opas työkyvyn optimointiin

Finlan ilmainen opas ”16 myyttiä työterveydestä” esittelee yleisimmät työhön ja työterveyteen liittyvät myytit sekä analysoi ongelmat ja ratkaisut niiden taustalla.

>> Lue lisää

Työterveys – kustannus vai investointi? Lataa ilmainen opas!

Maksuton opas työnantajalle! Helppolukuisen mutta kattavan oppaan avulla kasvatat näkemystäsi siitä, miten luoda toimiva yhteistyö yrityksen ja työterveyden välille, ja millainen palvelutaso on sopiva sinun yrityksellesi kustannusten pitkäaikaisvaikutuksia tarkasteltaessa.

>> Lue lisää

WEBINAARI – Elämän kriisitilanteet ja niiden kohtaaminen

Jokainen meistä kohtaa erilaisia kriisejä läpi elämän. Kriisitilanne palauttaa meidät perusasioiden äärelle ja näyttää meille elämän merkityksellisyyden. Vastaava työterveyspsykologi Heidi Ruohotie avaa tässä webinaarissa meille kriisin käsitettä sekä antaa eväitä ja vinkkejä kriisin kohtaamiseen ja oman toimintakyvyn tukemiseen kriisitilanteessa.

>> Lue lisää

WEBINAARI – Tunnista ja tunnusta rajasi

Tunnista ja tunnusta rajasi -webinaari tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä miettimään omaa työssä jaksamista, työn voimavaroja ja omia vahvuuksia ja heikkouksia. Voit katsoa webinaarin sinulle sopiva aikana.

>> Lue lisää

Unettomuuden eri ilmenemismuotoihin voi saada apua lääkkeettömästä unenhuollon ohjauksesta.

WEBINAARI – Unen huolto

Meidän kaikkien tulisi vaalia yöunta oman terveytemme ja hyvinvointimme vuoksi. Finlan unen huolto -webinaarissa saat vastauksia uneen liittyviin kysymyksiin ja vinkkejä unen huoltoon.

>> Lue lisää

WEBINAARI – Tulevaisuuden työkyky

Tulevaisuuden työkyky –webinaari tarjoaa vinkkejä työntekijälle työuran kulmakohtiin sekä työnantajalle näkökulmaa siihen, miksi työntekijän osaamisen tunnistaminen ja ammatti-identiteetin tukeminen lisäävät yrityksen kykyä toimia.

>> Lue lisää

WEBINAARI – Syö hyvin, panosta pysyvään painonhallintaan

Finlan maksuttomassa webinaarissa käsitellään ravitsemuksen ja painohallinnan peruspilareita – tekijöitä, joilla on merkitystä kun tavoitellaan parempaa hyvinvointia ja pysyvää painonhallintaa.

>> Lue lisää

WEBINAARI : Miten säätelet stressiäsi

Finlan maksuttomassa webinaarissa saat lisää ymmärrystä stressistä, ja vinkkejä oman vireystilan, stressin ja tunteiden hallintaan.

>> Lue lisää