Ajanvaraus Finla työterveyden asiakkaille

Varaa aika soittamalla numeroon (03) 2563 9555.

Huutomerkki_icon_50px

Puhelinpalveluumme voit soittaa ma–to klo 7:00–18:00 pe klo 7:00–16:00 la klo 10:00–13.30. Etävastaanotto-sopimuksen tehneitä asiakkaita palvelee myös chat samoihin kellonaikoihin.

Puhelimitse voit hoitaa seuraavat asiat:

  • ajanvaraus lääkärille ja hoitajalle
  • sairaanhoidon ohjaus ja neuvonta
  • laboratoriotulokset kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa
  • soittopyynnöt.

Puhelinpalvelumme ruuhkaisin hetki on aamuisin klo 7.00-10.00. Kiireettömissä asioissa kannattaa olla yhteydessä klo 10 jälkeen.

Jos palvelumme on ruuhkautunut, suosittelemme jättämään soittopyynnön, jolloin järjestelmä jonottaa puolestasi. Kaikki puhelut hoidetaan saapumisjärjestyksessä, etkä menetä jonopaikkaasi, kun jätät soittopyynnön.

Vieraile työterveysasemalla

Useimmilla asemillamme on arkiaamuisin työterveyshoitajan vastaanotto myös ilman ajanvarausta.

Aikojen peruuttaminen

Verkkopalvelussa tehdyn ajanvarauksen voi perua verkkopalvelussa vuorokautta ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen varauksen voi perua puhelimitse, viimeistään edellisenä päivänä kello 16 mennessä.

Huutomerkki_icon_50px

Työpaikkakäynnin, ryhmätoiminnon tai vastaavan peruuttaminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen varattua ajankohtaa.

Voit perua vastaanottoaikasi myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@finla.fi.

Huomaathan, että sähköpostilla ei kannata lähettää luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten terveystietoja tai henkilötietoja. Tietosuojan turvaamiseksi emme käytä suojaamatonta sähköpostia terveydellisten asioiden käsittelyssä.

Perumattomasta tai edellä mainitun ajankohdan jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutamme työpaikkakäyntiin, ryhmätoimintoon, palaveriin tai vastaavaan osallistumassa olleen henkilökuntamme hinnan täysimääräisesti. Yksilöajanvarauksen perumattomasta tai edellä mainitun ajankohdan jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutamme hinnaston mukaisesti.

Start typing and press Enter to search