Kausi-influenssa

Finlassa influenssarokottaminen aloitetaan viikolla 42. Aikoja voi varata viikosta 41 alkaen nettiajanvarauksen tai asiakaspalvelun kautta.

>> Lue lisää

Muutoksia Finlan pääkaupunkiseudun toiminnassa

Finlan Vantaan Hakkilan Työterveysaseman toiminta loppuu 30.9.2022. Olemme avaamassa uuden toimipisteen Helsingin keskustaan syksyn 2022 aikana.

>> Lue lisää

Ajankohtaista koronavirusrokotuksista

Työterveydessä ei tällä hetkellä ole jaossa koronarokotteita niille ryhmille, joille THL niitä suosittaa. Rokotteen saa oman kunnan rokotuspisteen kautta. Tarkemmat ohjeet rokotukselle hakeutumiseen löytyy jokaisen kunnan nettisivuilta. Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokotetta.

>> Lue lisää

Finla logo

Poikkeuksellista haastetta lääkäriaikojen saatavuudessa – ruuhkaa asiakaspalvelussa

Meillä on aivan poikkeuksellinen tilanne terveydenhuollon palveluiden saatavuudessa ympäri Suomen. Tähän perustuen meidän on pakko turvata asiakkaidemme sujuva hoito kiireellisissä tilanteissa, joten siirrämme kiireettömämpiä asioita hoidettavaksi myöhemmin. Tämä haastava tilanne ruuhkauttaa ikävä kyllä myös Finlan puhelinliikennettä.

>> Lue lisää

Laskuliitteet ilmaiseksi Finlan työterveysportaalissa – paperiset laskuliitteet maksullisiksi 1.10.2022 alkaen

Finlan asiakkailla on mahdollisuus saada maksutta käyttöönsä Työterveysportaali osana työterveyshuollon palveluita. Työterveysportaalissa on oma osionsa myös laskuliitteille. Siirtymällä hyvissä ajoin Työterveysportaalin ja sen laskuliiteosion käyttäjäksi vältät 1.10. käyttöön otettavan paperiliite-lisän.

>> Lue lisää

Kesän 2022 aukioloajat

Kesän lomakausi tuo taas muutoksia Finlan asemien aukioloihin. Etäpalvelut ovat ketterästi käytettävissä OmaFinlassa koko kesän ajan. Asiakaspalvelumme palvelee koko kesän arkisin kello 7:00–16:00.

>> Lue lisää

Koronan antigeenitestit Finlassa

Finla Työterveydessä koronaviruksen antigeenitestejä (pikatesti) tehdään sekä oireisille että oireettomille.

>> Lue lisää

Finlan johtoryhmää vahvistettu

Finla on saanut vuoden 2022 alussa kaksi uutta jäsentä johtoryhmään. Talousjohtaja Seija Saarinen aloitti Finlassa 14.2. ja työterveyshuollon erikoislääkäri Anniina Anttila valittiin johtavaksi työterveyslääkäriksi 1.3. alkaen.

>> Lue lisää

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Tampereella

Lue lisää ja varaa aika netissä Finlaysonin asemalle rokotukseen.

>> Lue lisää