Käytäthän kasvomaskia kaikilla vastaanotoillamme.

Kaikki vastaanottomme vain ajanvarauksella.

Koronarokottaminen on alkanut Finlassa.

Koronarokottaminen käyntiin Finlassa

Finlassa koronarokottaminen aloitettiin 5.1.2022. Mitä kaikkea järjestelyjä rokottamiseen liittyy? Mitä pitää ottaa huomioon kun rokotetaan työterveyshuollossa?

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Valkeakoskella

Rokottaminen Valkeakoskella alkaa 26.1. niille Finlan asiakasyrityksille joiden toimipaikka on Valkeakoskella ja jotka ovat tehneet sopimuksen meidän kanssa. Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta.

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Hämeenlinnassa

Rokottaminen Hämeenlinnassa alkaa 20.1. niille Finlan asiakasyrityksille joiden toimipaikka on Kanta-Hämeessä ja jotka ovat tehneet sopimuksen meidän kanssa. Aikoja voit varata nettiajanvarauksen kautta.

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Tampereella

Finlaysonilla vapaita aikoja löytyy yleensä samallekin päivälle! Lue lisää ja varaa aika netissä.

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Lempäälässä

Rokottaminen Lempäälässä alkaa 14.1.2022 niille Finlan asiakasyrityksille joiden toimipaikka on Lempäälässä ja jotka ovat tehneet sopimuksen meidän kanssa. Aikoja voit varata nettiajanvarauksen kautta.

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Nokialla

Rokottaminen aloitetaan Nokialla 13.1.2022 niille Finlan asiakasyrityksille, joiden toimipaikka on Nokialla ja joilla on sopimus rokottamisesta Finlan kanssa. Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta!

Työfysioterapeutit ovat 1.1.2022 lähtien työterveyshuollon ammattihenkilöitä

Keskeisin muutos käytännössä on se, että työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin tarvearvio, joka on aiemmin vaadittu työfysioterapeutin työn Kela-korvattavuuteen, ei jatkossa ole tarpeellista. Työfysioterapeutti voi jatkossa myös tehdä tarvearvion työterveyshuollon asiantuntijan käytöstä, mikä toimii Kela-korvattavuuden perusteena näiden ammattiryhmien osalta.

Työfysioterapeutin suoravastaanotto

Opinnäytetyö: Työfysioterapeuttien suoravastaanotto edistää varhaista työkyvyn tukemista

Kaisa Loponen ja Laura Mikkonen toteuttivat ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyön yhteistyössä Finla Työterveyden kanssa. Sosiaali- ja terveysalan johtamisen koulutusohjelmassa opiskelleiden Kaisan ja Lauran opinnäytetyön aiheena oli työfysioterapeuttien suoravastaanotto.

Joulun 2021 poikkeusaukiolot

Joulun aika tuo taas muutamia poikkeuksia asemiemme sekä asiakaspalvelun aukioloaikoihin.

Käytäthän kasvomaskia kaikilla vastaanotoillamme.

Kaikki vastaanottomme vain ajanvarauksella.