WEBINAARI – Rankka työ käy urheilusta?

Moni saattaa ajatella, että riittävän rankka työ käy urheilusta eikä vapaa-ajalla tarvitse vastapainoksi harrastaa liikuntaa. Jos työ kuitenkin mielletään urheilusuoritteeksi, eikö silloin pitäisi myös huolehtia urheilusuorituksen lailla riittävästä valmistautumisesta, palautumisesta sekä kunnon ylläpitämisestä? Ilmoittaudu mukaan webinaariin herättelemään ajatuksia liikkumisen tärkeydestä!

15 myyttiä työterveydestä – Opas työkyvyn optimointiin

Finlan ilmainen opas ”15 myyttiä työterveydestä” esittelee yleisimmät työhön ja työterveyteen liittyvät myytit sekä analysoi ongelmat ja ratkaisut niiden taustalla.

Kesän 2022 aukioloajat

Kesän lomakausi tuo taas muutoksia Finlan asemien aukioloihin. Etäpalvelut ovat ketterästi käytettävissä OmaFinlassa koko kesän ajan.

Koronan antigeenitestit Finlassa

Finla Työterveydessä koronaviruksen antigeenitestejä (pikatesti) tehdään sekä oireisille että oireettomille.

Ukrainan sodan tapahtumat ovat järkyttäneet meitä syvästi.

WEBINAARI – Psyykkinen hyvinvointi kriisitilanteessa

Sota on tullut osaksi tietoisuuttamme ja elämäämme. Tämä aiheuttaa meissä monia tunteita ja ajatuksia. Finlan työterveyspsykologi Heidi Ruohotie antaa vinkkejä, miten tukea hyvinvointia epävarmassa maailmassa.

Finlan johtoryhmää vahvistettu

Finla on saanut vuoden 2022 alussa kaksi uutta jäsentä johtoryhmään. Talousjohtaja Seija Saarinen aloitti Finlassa 14.2. ja työterveyshuollon erikoislääkäri Anniina Anttila valittiin johtavaksi työterveyslääkäriksi 1.3. alkaen.

Ukrainan sodan tapahtumat ovat järkyttäneet meitä syvästi.

Ajatuksia hyvinvoinnin tukemiseen epävarmassa maailmassa

Ukrainan sodan tapahtumat ovat iskeneet tiedotusvälineiden kautta meidän kaikkien tietoisuuteen ja järkyttäneet syvästi. Meille kaikille turvallisuus, terveys, ihmisoikeudet ja vapaus ovat tärkeitä arvoja, joilla on suuri merkitys hyvinvointiimme. Tämän kaiken keskellä on myös lupa pitää huolta omasta jaksamisestaan.

Elintapoihin vaikuttaminen kannattaa

Miksi elintapoihin vaikuttaminen on työkyvyn kannalta keskeistä?

Elämäntavoillamme on merkitystä työkykyyn; epäterveellisten elintapojen seuraukset ennustavat poissaoloja. Millaiset elintapainterventiot ovat vaikuttavia? Miten työpaikoilla voidaan edistää terveyttä?

Koronarokotukset Finla Työterveydessä Tampereella

Lue lisää ja varaa aika netissä Finlaysonin asemalle rokotukseen.