Muistilappu "valaistu lamppu" korkkitaululla.

Moniammatillinen yhteistyö mahdollistaa työkyvyn säilymisen

Mitä tehdä, jos oma työ on fyysisesti liian rasittavaa? Mitä jos sairaudet yhdessä raskaan työn kanssa aiheuttavat fyysisiä oireita, kipuja, uupumusta, toimintakyvyn laskua ja lopulta sairauspoissaoloja? Finlassa näissä tilanteissa vahvuutena on matalan kynnyksen moniammatillinen yhteistyö, jonka avulla henkilön fyysinen tilanne ja työuran jatko saadaan nivoutumaan jokaiselle parhaiten sopivaksi ratkaisuksi.

>> Lue lisää

Finla logo

Poikkeuksellista haastetta lääkäriaikojen saatavuudessa – perumiskäytännön kevennys 15.8.2022 asti

Kevennämme normaalia aikojen perumiskäytäntöä tilapäisesti. Varatun lääkärin vastaanottoajan voi nyt poikkeuksellisesti perua kuluitta vielä samaan aamuun klo 7.00 mennessä 15.8.2022 saakka. Huomaathan, että chat-viestin voit jättää meille milloin tahansa ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin. Asiakaspalvelumme sairaanhoitajat vastaavat viesteihin Finlan aukioloaikojen puitteissa.

>> Lue lisää

Laskuliitteet ilmaiseksi Finlan työterveysportaalissa – paperiset laskuliitteet maksullisiksi 1.10.2022 alkaen

Finlan asiakkailla on mahdollisuus saada maksutta käyttöönsä Työterveysportaali osana työterveyshuollon palveluita. Työterveysportaalissa on oma osionsa myös laskuliitteille. Siirtymällä hyvissä ajoin Työterveysportaalin ja sen laskuliiteosion käyttäjäksi vältät 1.10. käyttöön otettavan paperiliite-lisän.

>> Lue lisää

Kesän 2022 aukioloajat

Kesän lomakausi tuo taas muutoksia Finlan asemien aukioloihin. Etäpalvelut ovat ketterästi käytettävissä OmaFinlassa koko kesän ajan. Asiakaspalvelumme palvelee koko kesän arkisin kello 7:00–16:00.

>> Lue lisää

WEBINAARI – Rankka työ käy urheilusta?

Moni saattaa ajatella, että riittävän rankka työ käy urheilusta eikä vapaa-ajalla tarvitse vastapainoksi harrastaa liikuntaa. Jos työ kuitenkin mielletään urheilusuoritteeksi, eikö silloin pitäisi myös huolehtia urheilusuorituksen lailla riittävästä valmistautumisesta, palautumisesta sekä kunnon ylläpitämisestä? Katso vinkkejä webinaaritallenteestamme!

>> Lue lisää

15 myyttiä työterveydestä – Opas työkyvyn optimointiin

Finlan ilmainen opas ”15 myyttiä työterveydestä” esittelee yleisimmät työhön ja työterveyteen liittyvät myytit sekä analysoi ongelmat ja ratkaisut niiden taustalla.

>> Lue lisää

Koronan antigeenitestit Finlassa

Finla Työterveydessä koronaviruksen antigeenitestejä (pikatesti) tehdään sekä oireisille että oireettomille.

>> Lue lisää

Ergonomia työturvallisuutta ja työhyvinvointia parantamassa

Ergonomia työturvallisuutta ja työhyvinvointia parantamassa

Ergonomian huomioiminen on tarpeen työpaikan jokapäiväisessä toiminnassa, mutta siihen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota etenkin silloin, kun työtiloja tai -välineitä ollaan uudistamassa.

>> Lue lisää

Ukrainan sodan tapahtumat ovat järkyttäneet meitä syvästi.

WEBINAARI – Psyykkinen hyvinvointi kriisitilanteessa

Sota on tullut osaksi tietoisuuttamme ja elämäämme. Tämä aiheuttaa meissä monia tunteita ja ajatuksia. Finlan työterveyspsykologi Heidi Ruohotie antaa vinkkejä, miten tukea hyvinvointia epävarmassa maailmassa.

>> Lue lisää