Työterveysportaali on maksuton palvelu yrityksille

 

Työterveysportaali on Finlan ja asiakasyrityksen työterveyshuollosta vastaavien henkilöiden käytössä oleva järjestelmä, joka syventää työterveysyhteistyötä. Työterveysportaalin avulla työterveyshuoltoon liittyvät dokumentit ovat helposti löydettävissä ja ajan tasalla. Lisäksi palvelu nopeuttaa prosesseja, vähentää työmäärää ja tekee yhteistyöstä sujuvampaa.

Uutena ominaisuutena työterveysportaalista löytyy ns. online raportointi, eli voitte seurata oman yrityksen kustannus- ja sairauspoissaoloja reaaliajassa suoraan portaalista.

Työterveysportaalin kautta yritys voi ilmoittaa

  • Henkilöstömuutokset
  • Esihenkilön luvalla tapahtuneet poissaolot
  • Muualla kuin Finlassa kirjoitetut sairauslomat

Lisäksi järjestelmään voidaan tallentaa

  • Raportit
  • Työterveyshuollon dokumentit, esimerkiksi toimintasuunnitelmat ja sopimukset
  • Laskujen liitteet

 

Jos haluat työterveysportaalin käyttöösi, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen ttportaali at finla.fi.

 


Finlan Työterveysportaalissa otettiin käyttöön vahva tunnistautuminen 1.11.2021

Tietoturvan parantamiseksi otimme käyttöön vahvan tunnistautumisen Finlan Työterveysportaaliin kirjautumisessa 1.11.2021. Portaaliin tunnistaudutaan kahden erillisen tekijän perusteella. Tunnistautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteen ja salasanan lisäksi sähköpostiin tulevan kertakäyttöisen vahvistuskoodin avulla.

Vahva tunnistautuminen ei poista tarvetta huolehtia henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta, vaan se tekee käyttäjätilistä tietoturvallisemman ja vähemmän alttiin tietoturvahyökkäyksille.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: ttportaali at finla.fi.