Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, ota ensin yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi tai asiakaspalveluumme puhelimen (03 25639555) tai chatin / videovastaanoton välityksellä. Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.

Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoinna olevat paikkamme. Voit aina myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi at finla.fi


ASIAKKUUSKOORDINAATTORI

Haemme asiakkuuskoordinaattoria äitiysloman sijaisuuteen Tampereelle. Tehtävässä vastaat Finlan työterveyssopimuksista ja tarjouspyynnöistä sekä organisoit ja hallinnoit alihankintasopimuksia. Käytännössä siis teet tarjoukset, sopimukset, ylläpidät CRM-järjestelmää ja vastaat talon sisäisiin kyselyihin asiakkuuksiin liittyen. Tarvittaessa osallistut myös sopimusneuvotteluihin. Raportoit säännöllisesti asiakkuuksista ja asiakasmääristä johdolle ja hallitukselle. Työ tehdään pääsääntöisesti toimistolla Tampereen Finlaysonilla.

Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä sekä joustavuutta. Olet erittäin yhteistyökykyinen ja omaat sujuvan englanninkielen taidon. Sinulla on kaupallinen koulutus, vahvat IT-taidot (varsinkin Office-ohjelmat) ovat edellytys tehtävässä menestymiseen. Tuntemus työterveyshuollosta katsotaan eduksi.

Työaika on 37,5 tuntia/vk ja työ alkaa joulukuussa 2020.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.10.2020 yhtenä dokumenttina osoitteeseen rekrytointi at finla.fi.

Tiedustelut tehtävästä vain alla olevina aikoina (sähköpostitiedusteluihin emme vastaa). Palvelu- ja asiakkuusjohtaja Riikka Matilainen, puh. 050 555 1045:
23.9. klo 15.00-16.00
25.9. klo 10.30-11.30
30.9. klo 13.00-14.00

 


TYÖTERVEYSLÄÄKÄRI
Finla Mäntän työterveysasemalle

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä riittävän suurella toimijalla, jonka kaikessa kehittämistyössä ja suunnittelussa fokuksessa on laadukkaiden ja asiantuntevien työterveyspalveluiden tuottaminen?

Tarjolla on mielenkiintoinen mahdollisuus hoitaa kahta merkittävää asiakasta työterveysasemallamme Mäntässä yhdessä asiantuntevan, moniammatillisen tiimin kanssa. Haemme ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä, mutta myös erikoistumisvaiheen kollegat huomioidaan ja heille järjestetään laadukas koulutus sisältäen sekä ryhmämuotoista että yksilöllistä ohjausta.

Viikoittainen työaika sekä palkka neuvoteltavissa. Myös ammatinharjoittajana toimiminen on mahdollista.

Tervetuloa osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!

Lisätiedot ja hakemukset 16.10.2020 mennessä vastaava työterveyslääkäri Jukka Pitkänen, jukka.pitkanen at finla.fi, 044 766 0358 (puhelintiedustelut ensisijaisesti keskiviikkoisin ja perjantaisin).

 


Kiinnostuitko Finlasta työnantajana, mutta sopivaa paikkaa ei ole haussa?

Keskustele rekrybottimme kanssa ja katso, mitä muita mahdollisuuksia meillä on tarjota!

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, ota ensin yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi tai asiakaspalveluumme puhelimen (03 25639555) tai chatin / videovastaanoton välityksellä. Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.