Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoinna olevat paikkamme. Voit aina myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi

 

Talous- ja hallintojohtajaksi Finla Työterveyteen

Finla Työterveys Oy on suomalainen asiakkaiden omistama yritys, joka on ottanut nopeassa tahdis-sa käyttöönsä terveydenhuollon digitaalisia työvälineitä perinteisen toiminnan rinnalle. Toiminnal-lemme on keskeistä hyvä laatu. Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme, teemme mitä lupaamme ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin.

Etsimme Finla Työterveyteen Tampereelle ennakoivaa otetta omaavaa talous- ja hallintojohtajaa. Työssäsi vastaat Finla Työterveyden talouden suunnittelusta, ohjauksesta ja raportoinnista sekä henkilöstö- ja tukipalveluista. Kuulut johtoryhmään ja roolisi on keskeinen Finla Työterveyden kehityshankkeiden läpiviennissä. Vastaat toimitila- ja IT-palveluiden hankinnasta sekä sopimus- ja riskienhallinnasta. Yrityksemme palkanlaskenta ja kirjanpito on ulkoistettu, joten teet näissä asioissa yhteistyötä tilitoimiston kanssa sekä seuraat toiminnan laatua. Toimit laskutuksen, raportointi- ja IT-tiimin sekä HR-koordinaattorin esimiehenä.

Omaat innostusta terveydenhuollon alan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen ja haluat olla vaikut-tamassa työelämän menestystekijöihin. Tehtävässä on tärkeää vahva sisäisen laskennan osaaminen sekä sen kehittäminen tukemaan yrityksen strategista päätöksentekoa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Toimintatapasi on itsenäinen, vastuullinen ja aktiivinen, lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit aktiivi-sesti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta sekä jatkuvaa raportointia erikseen sovittavalla tavalla ja frekvenssillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Pekki (puh. 050 367 3060) puhelimitse alla olevina aikoina. Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti vastaa.
ma 15.4. klo 9-10
to 18.4. klo 9-10
pe 26.4. klo 15-16
ma 29.4. klo 9-10

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 30.4.2019 sähköpostilla anu.pekki@finla.fi.

 

Lääkäreitä työterveyshuoltoon Tampereelle

Asiakasmäärämme lisääntyessä, tarjolla on töitä sekä työterveyshuollon erikoislääkärille, työterveyshuoltoon erikoistuvalle lääkärille, että sairaanhoidosta kiinnostuneelle kollegalle. Erikoislääkärille ja erikoistuvalle tarjoamme kiinnostavat asiakasyritykset ja sitoutuneen moniammatillisen tiimin. Erikoistuvana lääkärinä pääset osallistumaan kehuttuun erikoistumisohjelmaamme ja tukenasi on kokenut työterveyshuollon erikoislääkäri.

Finlassa keskitymme täysin työterveyshuoltopalveluiden tuottamiseen, kaikki toiminnan kehittäminen tapahtuu aina työterveyshuolto edellä. Viikoittainen työaika sekä palkka neuvoteltavissa. Myös ammatinharjoittajana toimiminen on mahdollista.

Anna itsellesi mahdollisuus innostua mielekkäästi toteutetusta työterveyshuollosta!

Lisätiedot ja hakemukset vastaava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila@finla.fi 28.4.2019 mennessä.