Avoimet työpaikat


 

Finla Työterveys on johtava pirkanmaalainen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluita tuottava yritys. Tarjoamme työterveyspalveluita Pirkanmaalta Espooseen ja Mänttään, yhteensä 17 työterveysasemallamme 160 ammattilaisen voimin.

Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun. Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeisiin pohjautuva ennaltaehkäisevä työtapa, jossa korostuu aito kiinnostus työhyvinvoinnin edistämiseen, luotettavuus sekä onnistuminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme työn ja sen tekijät.


TYÖTERVEYSHOITAJA, HÄMEENLINNA

Haemme ammattitaitoista työterveyshoitajaa Hämeenlinnan työterveysasemallemme vastaamaan asiakasyritystemme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollon toteuttamisesta. Finlassa olet osa moniammatillista tiimiä, jonka kanssa hoidatte asiakkaita yhdessä.

Sinulla on erinomainen organisointikyky, olet aktiivinen, napakka ja sinulla on nopea työote. Arvostamme työssä nykypäivän asiakasorientoitunutta hyvää otetta työterveyshuoltoon ja erityisesti yritysyhteistyöhön sekä erinomaisia IT-taitoja.

Tarjoamme yli 40 vuotta rautaista työterveysosaamista, osaavan ja sitoutuneen moniammatillisen tiimin tuen, viihtyisät toimitilat ja toisia arvostavan työympäristön.

Lisätiedot tehtävästä Mirja Mustasilta, palvelupäällikkö 050 555 0162.

Sähköpostitiedusteluihin emme vastaa.

Hakemukset ja CV:t 2.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.  Laita sähköpostin otsikkoon TYÖTERVEYSHOITAJA HÄMEENLINNA.


Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.

Start typing and press Enter to search