Avoimet työpaikat


 

Finla Työterveys on johtava pirkanmaalainen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluita tuottava yritys. Tarjoamme työterveyspalveluita Pirkanmaalta Espooseen ja Mänttään, yhteensä 17 työterveysasemallamme 160 ammattilaisen voimin.

Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun. Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeisiin pohjautuva ennaltaehkäisevä työtapa, jossa korostuu aito kiinnostus työhyvinvoinnin edistämiseen, luotettavuus sekä onnistuminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme työn ja sen tekijät.


TYÖFYSIOTERAPEUTTI ÄITIYSLOMAN SIJAISUUTEEN

Haemme osa-aikaista työfysioterapeuttia äitiysloman sijaisuuteen Mäntän työterveysasemallemme, iloiseen työyhteisöön. Voit olla vastavalmistunut, jo kokenut työfysioterapian ammattilainen tai ammatinharjoittaja. Työaika on neuvoteltavissa.

Työtehtäviisi kuuluvat yksilöasiakkaiden tutkimus- ja ohjauskäynnit, fyysisen toimintakyvyn testaukset, liikuntaryhmien ohjaus, työpaikkaselvityksiin osallistuminen ja työpisteiden ergonomiakäynnit. Organisaatiomme tarjoaa kollegiaalisen tuen ja toimivan moniammatillisen yhteistyön. Työtehtävässä pääset osallistumaan työterveyshuollon toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhteistyössä lääkärin, hoitajan ja muiden työhyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Työ alkaa elokuun 2018 aikana.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Eija Laineelta, 050 5919042, eija.laine@finla.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n 18.6.2018 mennessä osoitteeseen eija.laine@finla.fi, otsikolla työfysioterapeutti Mänttä.


HAEMME 1-2 ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ TYÖTERVEYSHUOLTOON ERI TOIMIPISTEISIIMME

Oletko kiinnostunut erikoistumaan työterveyshuoltoon? Tule töihin Finlaan!

Meillä on pitkä kokemus erikoistuvien lääkärien koulutuksesta.

Erikoistuvana lääkärinämme sinulla on

  • nimetty kouluttajalääkäri, jonka kanssa tapaamisia sovitaan säännöllisesti
  • yhteiset erikoistuvien koulutukset vaihtelevilla aiheilla ja kouluttajilla
  • omat asiakasyritykset, joiden kanssa pääset tekemään I-luokan työtä
  • kollegoina joukko kokeneita työterveyshuollon erikoislääkäreitä, jotka ovat oman erityisosaamisensa osalta helposti konsultoitavissa
  • joustava työaika, hyvät lomaoikeudet yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, tarvittaessa mahdollisuus myös osa-aikatyöhön
  • laaja asemaverkostomme ja erittäin laaja skaala eri toimialojen yrityksiä mahdollistaa hyvin monipuolisen kokemuksen työterveyslääkärin työstä jo erikoistumisaikana – luonnollisesti kouluttajalääkärin tuella ja hallitusti haastavampiin yritysvastuisiin edeten

Lue Finlan blogista erikoistuvan näkemys koulutusohjelmastamme.

Älä epäröi vaan kysy lisää!

Tuula Angervuori-Pursila
Vastaava työterveyslääkäri
tuula.angervuori-pursila@finla.fi
tai
Anniina Anttila
Vastaava työterveyslääkäri
anniina.anttila@finla.fi


Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.

Start typing and press Enter to search