Avoimet työpaikat


 

Finla Työterveys on johtava pirkanmaalainen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluita tuottava yritys. Tarjoamme työterveyspalveluita Pirkanmaalta Espooseen ja Mänttään, yhteensä 17 työterveysasemallamme 160 ammattilaisen voimin.

Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun. Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeisiin pohjautuva ennaltaehkäisevä työtapa, jossa korostuu aito kiinnostus työhyvinvoinnin edistämiseen, luotettavuus sekä onnistuminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme työn ja sen tekijät.


TÖITÄ TYÖTERVEYSHUOLLOSSA NOKIALLA JA VALKEAKOSKELLA

Työikäisten hoitamisesta kiinnostunut lääkäri! Kiinnostaako monipuolinen työ mukavassa porukassa Nokian sydämessä Rengastehtaan vieressä tai Valkeakoskella vireällä työterveysasemalla iloisessa työyhteisössä? Haemme työterveyslääkäriä tai työterveyshuollosta kiinnostunutta yleislääkäriä Nokian ja Valkeakosken toimipisteisiimme. Tukenasi on kummallakin asemalla kolme muuta lääkäriä, kokenut moniammatillinen tiimi ja Finlan työterveyshuoltoprosessit, jotka ovat 45 toimintavuoden aikana toimiviksi hioutuneet.

Konsultointi on aina turvattu ja työ on päivätyötä, halutessasi osa-aikaisesti. Korvaus on neuvoteltavissa ja aloitus sovittavissa, halutessasi on myös mahdollisuus työskennellä muissa Finlan pisteissä Pirkanmaalla ja saada näin kattava kuva työterveyshuollon erikoisalasta. Meillä on myös mahdollista erikoistua työterveyshuoltoon kehutussa erikoitumisohjelmassamme. Organisaatiomme on hyvin joustava ja muovautuva, joka huomioi työntekijän tarpeet.

Älä epäröi, vaan kysy lisää! Hakemukset 15.5. mennessä sähköpostilla:

Tuula Angervuori-Pursila, vastaava työterveyslääkäri
e-mail: tuula.angervuori-pursila@finla.fi
P. +358 50 4366471


TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI / TYÖTERVEYSHUOLLOSTA KIINNOSTUNUT YLEISLÄÄKÄRI, HÄMEENLINNA

Haemme Hämeenlinnan toimipisteeseemme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai työterveyshuollosta kiinnostunutta yleislääkäriä.

Huolehdit asiakasyritystemme työterveyshuollosta ja sairaanhoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös erikoistua työterveyshuoltoon kehutussa erikoistumisohjelmassa.

Toimintamme on erittäin joustavaa ja huomioimme työntekijän tarpeet. Viikoittainen työaika sekä palkka ovat neuvoteltavissa.

Finla on luotettava, asiakasyritystensä omistama työterveyspalveluyritys. Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi – työelämässä ja sen ulkopuolella.

Tule osaksi työhyvinvoinnin huipputiimiä!

Lisätiedot ja hakemukset 20.4.2018 mennessä:
johtava työterveyslääkäri Anu Pekki
050-3673060, anu.pekki@finla.fi


Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.

Start typing and press Enter to search