Avoimet työpaikat

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ketterässä, kotimaisten asiakkaidemme omistamassa suomalaisessa yrityksessä, jonka kaiken toiminnan fokuksessa on laadukkaiden ja asiantuntevien työterveyspalveluiden tuottaminen?
Tällä sivulla voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme. Sivun alareunan lomakkeella voit lähettää avoimen työhakemuksen, jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinua kiinnostavia tehtäviä.
Finlassa pääset osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!


TYÖTERVEYSHUOLTOON ERIKOISTUMISESTA KIINNOSTUNUT LÄÄKÄRI, TAMPERE

Finla Työterveys Oy etsii työterveyshuollosta kiinnostunutta lääkäriä Tampereen työterveysasemille. Etsimme ensisijaisesti lääkäriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työtehtävään. Erilaiset osa-aikaiset järjestelyt ovat myös mahdollisia.  

Tehtävä sopii erinomaisesti erikoistuvalle tai työterveyshuoltoon erikoistumisesta kiinnostuneelle lääkärille. Osallistut kehuttuun työterveyshuollon erikoistumisohjelmaamme ja pääset tekemään työterveyshuollon varsinaista ydintehtävää omien, nimettyjen asiakasyritysten parissa kokeneen kouluttajalääkärin ohjauksessa. Työterveyshuoltokokemuksen lisääntyessä myös erikoistumisohjelmaan kuuluvan työkyvyn arviointi ja kuntoutus –jakson suorittaminen on mahdollista saman työsopimuksen puitteissa. 

Jos haluat tutustua paremmin työterveyshuoltoon, tule Finlaan – me olemme hyvän kokoinen toimija! Moniammatillinen yhteistyö toteutuu työnkuvassa hyvin ja Finla on mukava paikka olla töissä. 

Tarjoamme sinulle: 

 • Vakituisen työsuhteen 
 • Aktiivisen työyhteisön tuen 
 • Kattavan perehdytyksen työtehtävään 
 • Moniammatillisen tiimin sekä vahvan kollegiaalisen tuen 
 • Lounas- ja kulttuuri-/hyvinvointiedut 
 • Toimivan työterveyshuollon 
 • Hyvät kouluttautumismahdollisuudet 

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila (anniina.anttila@finla.fi) 

Lähetäthän viestin osoitteeseen rekrytointi@finla.fi. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten otathan pikaisesti yhteyttä! 

Finla Työterveys on vahva suomalainen työterveyden suunnannäyttäjä. Tuotamme keskitetysti työterveyspalveluita asiakkaillemme kumppanuuden periaatteella. Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen, asiantuntevaan palveluun sekä kehitykseen. Finla Työterveys on aloittanut toimintansa vuonna 1973 nimellä Tampereen Työterveys ry. Yhdistys omistaa edelleen kaikki Finla Työterveyden osakkeet, mikä tekee meistä riippumattoman, aidosti suomalaisen ja paikallisen toimijan. 

 Finla on sataprosenttisesti asiakasyritystensä omistama. Se tarkoittaa sitä, että kaikki mahdolliset voitot käytetään toiminnan kehittämiseen sekä asiakkaidemme hyvinvoinnin parantamiseen. 


Opiskelijayhteydenotot

Harjoittelupaikkoihin tai lopputöihin liittyen, olethan yhteydessä alla oleviin henkilöihin sähköpostilla (etunimi.sukunimi@finla.fi).

Terveydenhoitajat:
– työterveyshoitaja, palvelupäällikkö Virpi Pälvimaa
Sairaanhoitajat:
– sairaanhoitaja, palvelupäällikkö Jessica Blomberg-Niemelä
Lääkärit:
– johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila
Fysioterapeutit:
– työfysioterapeutti, palvelupäällikkö Helka Mäkelä
Työkykyvalmentajat:
– johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila.
Psykologit:
– tällä hetkellä meillä ei ole avoimia harjoittelu tai opinnäytepaikkoja.


Haluatko lähettää avoimen hakemuksen?

Miksi Finlaan?

Meillä on 50 vuoden kokemus työterveyspalveluiden tuottamisesta. Olemme asiakkaidemme omistama yhteiskunnallinen yritys, jolla on vakaa arvopohja. Ratkaisumme tehdään aina perustellusti, työterveyshuollon ammattilaisen arvion pohjalta. Olemme keskittyneet ainoastaan työterveyshuoltoon, ja siksi palveluitamme kehitetään aina työhyvinvoinnin edistämisen ehdoilla.

 

Me tarjoamme sinulle:

 • Erinomainen esihenkilö- ja konsultaatiotuki
 • Joustavat työajat
 • Tiivis, moniammatillinen asiantuntijatiimi
 • Kannustava, positiivinen ja yhteisöllinen ilmapiiri
 • Lounas-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointiedut
 • TES:n mukaiset pitkät vuosilomat
 • Kattava ammattiryhmäkohtainen perehdytys
 • Kilpailukykyinen koulutusraha ammatillisen osaamisesi kehittämiseksi
 • Mukautuvuutta yksittäisten työntekijöiden tarpeisiin
 • Merkityksellisiä työtehtäviä osana ammattitaitoista tiimiä kotimaisen työhyvinvoinnin edistämiseksi

Tutustu finlalaisuuteen