Avoimet työpaikat


 

Finla Työterveys on johtava pirkanmaalainen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluita tuottava yritys. Tarjoamme työterveyspalveluita Pirkanmaalta Espooseen ja Mänttään, yhteensä 17 työterveysasemallamme 160 ammattilaisen voimin.

Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun. Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeisiin pohjautuva ennaltaehkäisevä työtapa, jossa korostuu aito kiinnostus työhyvinvoinnin edistämiseen, luotettavuus sekä onnistuminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme työn ja sen tekijät.


Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme

VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

esimieheksi Riihimäen ja Hämeenlinnan toimipisteisiimme.

Löytyykö sinulta ennakkoluulotonta johtaja-asennetta? Oletko vastaavien tehtävien kokenut konkari tai haluatko urallasi askeleen eteenpäin? Silloin sinun kannattaa liittyä joukkoomme.

Päätoimipaikkasi sijaitsee Riihimäellä. Viikoittainen työaika sekä palkka ovat neuvoteltavissa. Työehdot määrittyvät terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Esimiehenä vastuullasi toimii 3 osaavaa ja sitoutunutta työterveyslääkäriä. Lisäksi työyhteisöösi sisältyy 40+ vuotta työterveysosaamista, 9 rautaista työterveyshuollon ammattilaista ja 2 viihtyisää, toimivaa työyhteisöä Riihimäellä ja Hämeenlinnassa.

Finla pitää ihmiset töissä. Kun ilmapiiri ja resurssit ovat kunnossa, asiakkaiden lisäksi työntekijät voivat hyvin. Olemme luotettava, asiakasyritystemme omistama työterveyspalveluyritys, joka panostaa esimies- ja johtajakoulutukseen. Kuuntelemme aktiivisesti asiakkaitamme ja teemme mitä lupaamme. Olemme valmiita kehittymään ja haastamaan itsemme oppiaksemme uutta.

Nappaa kiinni mahdollisuuteen!

Toimitathan hakemuksesi 12.11.2017 mennessä johtavalle työterveyslääkärillemme Anu Pekille, 050 3673060, anu.pekki (at) finla.fi. Pyydä rohkeasti myös lisätietoja!


Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.

Start typing and press Enter to search