Avoimet työpaikat


 

Finla Työterveys on johtava pirkanmaalainen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluita tuottava yritys. Tarjoamme työterveyspalveluita Pirkanmaalta Espooseen ja Mänttään, yhteensä 17 työterveysasemallamme 160 ammattilaisen voimin.

Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen ja asiantuntevaan palveluun. Toimintamme perustana on asiakkaan tarpeisiin pohjautuva ennaltaehkäisevä työtapa, jossa korostuu aito kiinnostus työhyvinvoinnin edistämiseen, luotettavuus sekä onnistuminen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme työn ja sen tekijät.


Koordinoiva työterveyshoitaja

Tule osaavaan työterveysammattilaisten joukkoon koordinoivaksi työterveyshoitajaksi! Haemme kokenutta työterveyshoitajaa hoitamaan ja koordinoimaan Metson asiakkuutta Finla Työterveyteen.

Sinulla on erinomainen organisointikyky, olet aktiivinen, napakka ja sinulla on aikaansaava työote. Haluat sekä kehittyä itse työssäsi että kehittää työtä, ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Huumorintaju auttaa arjessa ja aikaisempi kokemuksesi erilaisista organisaatioista ja ammattiryhmistä kantaa pitkälle.

Finlassa olet osa moniammatillista tiimiä, jonka kanssa hoidatte asiakkuutta yhdessä. Toimipaikka on Tampereen keskustassa, asiakasyrityksen tiloissa.

Lisätiedot palvelupäällikkö Outi Pinomäki, puh. 044 741 5205, vain alla olevina aikoina:
10.10. klo 15-16
11.10. klo 8-9
17.10. klo 15-16

Jos tunnistit itsesi ja mielenkiintosi heräsi, laita CV ja hakemus yhtenä dokumenttina 19.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.


Lääkäreitä

Haemme Valkeakosken toimipisteeseen työterveyshuollon erikoislääkäriä Saarioisten vastuulääkäriksi.

Haemme myös erikoistuvia lääkäreitä Tampereelle ja lähikuntiin. Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille kykyjä vastaavat yritysvastuut kouluttajalääkärin vahvalla tuella sekä oman erikoistuvien koulutusohjelman, josta saamme erittäin hyvää palautetta.

Finla Työterveys täytti Työterveyslaitoksen laatukyselyssä kriteerit erinomaisille edellytyksille toteuttaa laadukasta työterveyshuoltoa – ainoana toimijana Suomessa. Liitythän motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätiedot ja hakemukset vastaava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila@finla.fi 14.11.2018 mennessä.


Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@finla.fi.

Start typing and press Enter to search