Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoinna olevat paikkamme. Voit aina myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi at finla.fi

 


Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖFYSIOTERAPEUTTIA

Hämeenlinnan ja Valkeakosken työterveysasemillemme. Työtehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti työterveyshuollon toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen aktiivisten asiakasyritysten kanssa. Toimialana on erityisesti teollisuus, jossa fyysiset työtehtävät ja ergonominen toiminta ovat arkipäivää. Saat vahvan kollegiaalisen tuen ja toimivan moniammatillisen yhteistyön, mikä mahdollistaa työfysioterapeutin ammattitaidon monipuolisen toteuttamisen. Tuemme myös erikoistumiskoulutusta.

Odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, itsenäistä työotetta sekä jatkuvaa halua kehittyä. Sinulla on hallussa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian lisäksi työkyvyn arviointi, terveyden edistäminen ja valmentaminen sekä yksilön että ryhmien näkökulmasta. Etuna nähdään myös taidot fyysisen suorituskyvyn mittaamiseen, ergonomia- ja työkyky -hankkeisiin sekä suoravastaanoton toteuttamiseen.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Eija Laineelta puh. 050 591 90 42.
29.11 klo: 12-14, 2.12 klo: 13-15.00 ja 9.12 klo: 11.30-13.00.
Sähköpostitiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Lähetäthän hakemuksesi 11.12 mennessä osoitteeseen eija.laine at finla.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

 


Kiinnostuitko Finlasta työnantajana, mutta sopivaa paikkaa ei ole haussa?

Keskustele rekrybottimme kanssa ja katso, mitä muita mahdollisuuksia meillä on tarjota!