Avoimet työpaikat

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ketterässä, kotimaisten asiakkaidemme omistamassa suomalaisessa yrityksessä, jonka kaiken toiminnan fokuksessa on laadukkaiden ja asiantuntevien työterveyspalveluiden tuottaminen?
Tällä sivulla voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme. Sivun alareunan lomakkeella voit lähettää avoimen työhakemuksen, jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinua kiinnostavia tehtäviä.
Finlassa pääset osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!


Vastaava lääkäri

Haluatko työskennellä riittävän suurella toimijalla, jonka kaikessa kehittämistyössä ja suunnittelussa fokuksena on laadukkaiden ja asiantuntevien työterveyspalveluiden tuottaminen? 50 vuotta työterveyshuollon kentässä vaikuttanut Finla Työterveys hakee lääkäreiden esihenkilötyöhön joko yleis- tai työterveyslääkäritaustaista

VASTAAVAA LÄÄKÄRIÄ.

Pääasiallisena toimipisteenä sinulle sopiva sijainti jollain Pirkanmaan tai pääkaupunkiseudun asemistamme. Apunasi käytännön asioissa toimii palveluntuotannon assistentti, työparinasi työterveyshoitajataustainen palvelupäällikkö ja tiiminä erinomainen esihenkilöporukkamme.

Lääkäreitä Finlassa on noin 50, joista valtaosa työterveyshuollon erikoislääkäreitä. Työterveyden tausta ei ole vastaavalla lääkärillä kuitenkaan välttämätön, sillä työterveyspainotteinen sairaanhoito on yhtä tärkeä osa työtämme työikäisten pitämiseksi työkykyisinä. Yleislääkärin rooli osana asiakasyritysten moniammatillista tiimiä mahdollistaa parhaan laadun ja pitkät potilassuhteet yleislääkärille huolehtien samalla tiedon kulusta tiimin työterveyslääkärille työperäisten sairauksien tunnistamiseksi ja työkykyä tukevien prosessien käynnistämiseksi oikea-aikaisesti.

Vastaavana työterveyslääkärinä toimit tiettyjen asemiemme lääkäreiden esihenkilönä. Esihenkilötyön rinnalle tarjoamme osaamistasi vastaavaa lääkärin työtä ja mahdollisesti tarvitsemasi lisäpätevöitymisen työterveyteen ja/tai esihenkilötyöhön.

Viikoittainen työaika sekä palkka neuvoteltavissa. Myös ammatinharjoittajana toimiminen on mahdollista. Jos esihenkilötyö ei ole sinulle juuri nyt ajankohtaista, kysy myös mahdollisuuksista työskennellä muissa tehtävissä eri toimipisteissämme.

Tervetuloa osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!

Lisätiedot ja hakemukset:

johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila
anniina.anttila@finla.fi

tai

toimitusjohtaja Anu Pekki
anu.pekki@finla.fi

Paikka täytetään heti, kun sopiva tekijä löydetään. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme finla.fi.


Työterveyslääkäri Nokian Renkaiden vastuulääkäriksi

Nokia

Nokian Renkaat on aktiivinen asiakasyritys, jolla on halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen. Vastuulääkärinä saat näköalapaikan suuren teollisuusyrityksen toimintaan niin tehdasympäristössä kuin toimihenkilö- ja asiantuntijatehtävien monipuolisissa työnkuvissa. Yrityksen nimetyssä moniammatillisessa tiimissä pääset työskentelemään kokeneen työfysioterapeutin, työterveyshoitajan, työterveyshuollon sosiaalialan asiantuntijan ja työkykykoordinaattorin kanssa, jolla on kattava kokemus yrityksen käytännöistä. Nokian tehdasta hoidetaan Finlan Nokian asemalta käsin.

Tehtävä soveltuu myös erikoistuvalle lääkärille erinomaisena mahdollisuutena tutustua suuren yrityksen työterveysyhteistyöhön, tukena kokenut kouluttajalääkäri sekä kehuttu erikoistumisohjelmamme!

Työaika on sovittavissa ja tehtävässä voi toimia palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Lisätiedot ja hakemukset s-postilla Johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila at finla.fi.


Haluatko lähettää avoimen hakemuksen?

Miksi Finlaan?

Meillä on 50 vuoden kokemus työterveyspalveluiden tuottamisesta. Olemme asiakkaidemme omistama yhteiskunnallinen yritys, jolla on vakaa arvopohja. Ratkaisumme tehdään aina perustellusti, työterveyshuollon ammattilaisen arvion pohjalta. Olemme keskittyneet ainoastaan työterveyshuoltoon, ja siksi palveluitamme kehitetään aina työhyvinvoinnin edistämisen ehdoilla.

 

Me tarjoamme sinulle:

  • Erinomainen esihenkilö- ja konsultaatiotuki
  • Joustavat työajat
  • Tiivis, moniammatillinen asiantuntijatiimi
  • Kannustava, positiivinen ja yhteisöllinen ilmapiiri
  • Lounas-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointiedut
  • TES:n mukaiset pitkät vuosilomat
  • Kattava ammattiryhmäkohtainen perehdytys
  • Kilpailukykyinen koulutusraha ammatillisen osaamisesi kehittämiseksi
  • Mukautuvuutta yksittäisten työntekijöiden tarpeisiin
  • Merkityksellisiä työtehtäviä osana ammattitaitoista tiimiä kotimaisen työhyvinvoinnin edistämiseksi

Tutustu finlalaisuuteen