TOIMIVA TYÖTERVEYS SÄÄSTÄÄ RAHAA JA AIKAA

Puhtaasti lukujen valossa työterveyden suurin hyöty on kustannusten karsiminen. Vaikka nopea hoitoon pääsy on äärimmäisen tärkeää, moderni työterveys ei kuitenkaan ole pelkkää sairauksien hoitoa. Työkyvyn edistäminen, kustannusten hallinta ja sairauspoissalojen minimointi vaativat kokonaisvaltaista työterveysosaamista, vuoropuhelua ja jatkuvaa kehittämistä. Henkilöstösi hyvinvointiin panostaminen maksaa aina itsensä pitkässä juoksussa takaisin. Finla on erikoistunut työterveyteen. Siksi me osaamme tunnistaa toimialasi haasteet ja tukea yrityksesi terveempää kasvua.

 

Ota yhteyttä

FINLAN KUSTANNUSOPAS

7 VINKKIÄ KUSTANNUSTEN HALLINTAAN

Toimiva työterveys ei ainoastaan vähennä sairauspoissaoloja, vaan se tekee arjestasi sujuvampaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on myös merkittävä kilpailuetu rekrymarkkinoilla. Finlan kustannusopas kertoo selkeät vinkit nopean, luotettavan ja jatkuvan terveydenhuollon varmistamiseksi. Mukana on myös mm. käytännön esimerkkejä arjen kustannussäästöistä, opastus Kela-korvauksista ja paljon muuta.

”Potentiaalisia eläkekuluja säästettiin 2,4 miljoonaa euroa.”

”Ergonomiaan panostamalla puolitettiin fysikaalisen hoidon lähetteiden määrä”

”Moni asia voidaan ratkaista jo ensimmäisen puhelun aikana.”

Tehokkaat ja ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut

Työterveyden asiantuntijat osaavat huomioida toimialasi erityisvaatimukset ja räätälöidä palveluvalikoiman vastaamaan arkesi tarpeita. Nopea hoitoon pääsy, työolojen kehittäminen sekä ennakoivat matalan kynnyksen palvelut parantavat henkilöstösi työkykyä ja auttavat karsimaan kustannuksia.

Työkyvyn nakertajat

Työterveyslääkärin ja -hoitajan palvelut

Työkyvyn nakertajat

Työterveyspsykologin palvelut

Työkyvyn nakertajat

Esihenkilötyön tueksi

Työkyvyn nakertajat

Työergonomia kuntoon

Työkyvyn nakertajat

Uni- ja ravintovalmennus

Työkyvyn nakertajat

Ammatillinen kuntoutus

Tutustu finlalaisuuteen

Onnistumisen polku uuteen ammattiin

Aina työkyky ei riitä samassa työssä toimimiseen läpi työelämän. Vaikka osaamista on ja intoa riittäisi, tulee eteen tilanteita, joissa työuran uudelleen suuntaaminen on ajankohtaista ja järkevää. Lue Tomi Piipon tarina uudelle uralle lähtemisestä.

Lue lisää
Muistilappu "valaistu lamppu" korkkitaululla.

Moniammatillinen yhteistyö mahdollistaa työkyvyn säilymisen

Mitä tehdä, jos oma työ on fyysisesti liian rasittavaa? Mitä jos sairaudet yhdessä raskaan työn kanssa aiheuttavat fyysisiä oireita, kipuja, uupumusta, toimintakyvyn laskua ja lopulta sairauspoissaoloja? Finlassa näissä tilanteissa vahvuutena on matalan kynnyksen moniammatillinen yhteistyö, jonka avulla henkilön fyysinen tilanne ja työuran jatko saadaan nivoutumaan jokaiselle parhaiten sopivaksi ratkaisuksi.

Lue lisää
Minkälaisen työn tekeminen juuri minua motivoi? Mistä minä innostun?

Kuka ohjaa sinun työuraasi?

Meistä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä ajattelemme työn tekemisestä ja minkälaisia mahdollisuuksia tai esteitä näemme työurallamme olevan. Minkälainen työn tekeminen juuri minua motivoi? Mistä minä innostun? Toisaalta, mikä omassa elämäntilanteessani on juuri nyt mahdollista? Mistä ehkä haluaisin luopua? Säännöllinen pysähtyminen oman työuran äärelle on enemmän kuin paikallaan – meistä jokaiselle.

Lue lisää

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Finlan kattavat ja jatkuvasti kehittyvät työterveyspalvelut tähtäävät aina henkilöstön työ- ja toimintakyvyn parantamiseen ja sitä kautta kannattavampaan liiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!