Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Kumppani, joka ymmärtää meidän maailmaamme

Me Nordicissa keskitymme ihmisiin. Ydinosaamistamme ovat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut, joissa työllistämme vuosittain yli 700 työntekijää. Toimintamme lähtökohtana ovatkin tyytyväiset työntekijämme, joiden työssähyvinvointi on kunnia-asiamme. Tästä kertovat myös vuosittaisten työtyytyväisyyskyselyjemme tulokset, joissa työntekijöistämme meitä suosittelee yli 96 %.

Toimiva työterveyshuolto on oleellinen osa työntekijöidemme työhyvinvointia. Finla on työterveydenhuoltomme kumppanina täyttänyt suuret saappaat – työterveyspalvelut hoituvat ammattitaidolla ja mutkattomasti.

Finla ymmärtää hyvin meidän maailmamme, jossa työntekijöitä on aina vuorotyöläisistä keikkatyöntekijöihin. Tämä vaatii työterveyshuollon kumppanilta asiantuntijapalveluiden ohella joustavuutta sekä helppoa tavoitettavuutta esimerkiksi nettiajanvarauksella.

Myös yhden luukun periaate, jossa meitä palvelee oma nimetty työterveyshoitaja, on toiminut jouhevasti. Työterveyshoitajamme Arto on aivan huikea. Hänen kanssaan asioidessaan tietää jo valmiiksi, että asiat tulee hoidettua – ja homma yksinkertaisesti vain toimii.

Jukka Lankinen, operatiivinen johtaja, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy