Kokonaisvaltaiset sairaanhoitopalvelut

Voit edistää henkilöstösi hyvinvointia tehokkaasti työterveyteen painottuneella sairaanhoidolla yhdessä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon kanssa.

Finlan toimintamalliin kuuluu, että yrityksellesi nimetyillä työterveyshuollon erikoislääkärillä ja työterveyshoitajalla on kokonaiskäsitys henkilöstön sairaanhoidosta, sairauspoissaoloista ja niiden syistä.

Kokoamme yrityksesi käyttöön työterveystiimin, johon kuuluvat lääkärin ja hoitajan lisäksi työfysioterapeutti sekä työterveyspsykologi. He toteuttavat työkykyä ylläpitävää toimintaa ja sairauspoissaolojen hallintaa yhteistyössä yrityksesi kanssa.

Kun työntekijä käy sairaanhoitajamme vastaanotolla, tämä arvioi aina mahdollisen sairauden vaikutusta työkykyyn. Näin vaikutamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa työkykyongelmiin ja pystymme tukemaan töihin palaamista parantumisen jälkeen.

Koulutamme myös esimiehiä työkykyyn liittyvissä asioissa ja tuemme toiminnallamme työpaikalla käytössä olevia malleja, kuten korvaavan työn mallia.

Haluatko tietää lisää palveluistamme

Finlan kattavat  ja jatkuvasti kehittyvät työterveyspalvelut tähtäävät aina henkilöstön työ- ja toimintakyvyn parantamiseen ja sitä kautta kannattavampaan liiketoimintaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu muihin
palveluihimme

Finlan palvelukokonaisuuteen kuuluvat digitaaliset palvelut, laajat ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut, kokonaisvaltaiset sairaanhoitopalvelut, työhyvinvointipalvelut sekä työkykyä edistävät suunnittelu- ja ohjauspalvelut.

Start typing and press Enter to search