Digitaaliset palvelut

Finlan digitaaliset palvelut tukevat sujuvaa yhteistyötä ja säästävät sinun ja työntekijöidesi arvokasta aikaa.

verkkoajanvaraus-harmaa

Verkkoajanvaraus ohjaa työntekijää

Finlan verkkoajanvaraus ohjaa työntekijäsi oikean tahon luokse oireiden tai tarvittavien palveluiden perusteella.

Videovastaanotto-harmaa

Näppärä videovastaanotto sopii monenlaisiin tilanteisiin

Finlan hoitajat ja lääkärit ottavat työntekijät vastaan myös etänä. Videovastaanotolla voidaan hoitaa hyvin monenlaisia tapauksia ja säästää aikaa.

chat-harmaa

Chat on nopea tapa asioida

Finlan chat-palvelun kautta esimerkiksi terveysneuvonta, hoidon tarpeen arvioiminen, reseptien uusiminen ja laboratoriotuloksista kertominen käyvät vaivattomasti. Hoitajat vastaavat chat-viesteihin reaaliajassa.

DigitaalisetPalvelut-harmaa

Työterveysportaali helpottaa yhteydenpitoa

Työterveysportaali on yrityksen ja Finlan välinen sähköinen yhteydenpitokanava, jossa näkyvät muun muassa raportit ja toimintasuunnitelmat. Sen kautta pystyy myös päivittämään muutokset henkilöstössä sekä kirjaamaan muualta kirjoitetut sairauspoissaolot.

Työterveyden ja työhyvinvoinnin erikoisosaamista

Finla on talo täynnä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluiden erikoisosaajia. Palvelemme yrityksesi työntekijöitä sydämellä, aktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Erikoistumisemme työterveyteen tarkoittaa sitä, että tunnemme toimialasi terveydelliset haasteet ja osaamme huolehtia työntekijöidesi hyvinvoinnista monipuolisesti.

Haluatko tietää lisää palveluistamme

Finlan kattavat ja jatkuvasti kehittyvät työterveyspalvelut tähtäävät aina henkilöstön työ- ja toimintakyvyn parantamiseen ja sitä kautta kannattavampaan liiketoimintaan

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu muihin
palveluihimme

Finlan palvelukokonaisuuteen kuuluvat digitaaliset palvelut, laajat ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut, kokonaisvaltaiset sairaanhoitopalvelut, työhyvinvointipalvelut sekä työkykyä edistävät suunnittelu- ja ohjauspalvelut.

Start typing and press Enter to search