Käytäthän kasvomaskia kaikilla vastaanotoillamme.
Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.
Kaikki vastaanottomme vain ajanvarauksella.

Hyvinvointi ja hyvä työmotivaatio lisäävät työntekijöidesi viihtyvyyttä ja jaksamista työskennellä eläkeikään asti.

JOS OLET AMMATILLISEN KUNTOUTUKSEN ASIAKAS, KLIKKAA TÄSTÄ

Finlassa työskentelee työterveyshuollon sosiaalialan asiantuntijoita eli työkykyvalmentajia, joiden tarjoaman palvelun avulla voit varmistaa henkilöstösi paremman työkyvyn. Työkykyvalmentaja on Finlassa kiinteä osa työterveyshuoltoa. Palvelu on Kela-korvattava, jos varhaisen tuen malli on kirjattuna yrityksesi toimintasuunnitelmaan.

Työkykyvalmentajan apu tuo yrityksellesi konkreettista hyötyä. Sairauslomien vähentyessä ja työntekijöiden saadessa tietoa sekä ohjausta ammatilliseen kuntoutukseen yrityksesi tuottavuus kasvaa ja henkilöstösi työkyvyttömyyseläkeriski pienenee.

Oikea-aikaisuus on yhteistyön valttikortti, ja ennaltaehkäisy sekä ratkaisujen etsiminen ovat olennaisia tekijöitä työssä pysymisen ja työkykyisyyden tukemisessa. Sen vuoksi Finlan toimintatapa on aina työntekijää arvostava, ratkaisukeskeinen ja tavoitehakuinen. Työkykyvalmentajamme auttavat apua tarvitsevaa työntekijääsi löytämään paikkansa työelämässä ja laatimaan suunnitelman siihen pääsemiseksi.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa työhönpaluusuunnitelman laatiminen, tilannekartoitus tai -selvittely, oppimisvalmiuksien kartoitukset sekä uravalmennukset uuden työn tai koulutuksen järjestämiseen.

Taustalla voi olla esimerkiksi

  • työkyvyttömyyden uhka
  • toistuvia sairauslomia
  • työmotivaation puute
  • ammatillisen kuntoutuksen käynnistämisen tarve.

Tärkein etu työntekijälle on työelämän jatkuminen ennenaikaisen eläköitymisen sijaan. Mahdollinen uudelleenkoulutus tai uudelle alalle siirtyminen laajentaa myös omaa osaamista ja työmarkkinakelpoisuutta.

Työn suunnittelu ja -ohjauspalvelut

Käytäthän kasvomaskia kaikilla vastaanotoillamme.
Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.
Kaikki vastaanottomme vain ajanvarauksella.