Toimiva työterveys karsii kuluja.

Sairauspoissaolot, työtehon väheneminen tai ennenaikaiset eläköitymiset tuovat teollisuudenalojen yrityksille vuosittain merkittäviä lisäkustannuksia. Tehokas työterveys onkin jatkuvaa kehittämistä ja yhteistyötä, ei pelkkää sairauksien tai tapaturmien hoitoa. Varhainen puuttuminen, nopea hoitoon pääsy, työolojen kehittäminen sekä jatkuva ja avoin yhteistyö auttavat parantamaan työergonomiaa, palautumista sekä työkykyä.

Finla on erikoistunut nimenomaan työterveyteen jo vuodesta 1973. Monialainen tiimimme tuntee suomalaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Siksi käytössäsi ovat aina parhaat mahdolliset työterveyden asiantuntijat. Finla on myös sataprosenttisesti asiakasyritystemme omistama. Kaikki tuottomme menevät siis suoraan asiakkaidemme työkyvyn parantamiseen.

Sairaspoissaolon hinta on keskimäärin 350 euroa per päivä.

Tilapäinen unettomuus koskettaa noin kolmasosaa työikäisistä.

Liikuntaelimistön vaivat ovat yksi suurimmista syistä työpoissaoloihin.

Myytti #1

Tekevälle sattuu.

Tapaturmia voi vähentää merkittävästi asenteiden ja toimintatapojen muutoksella. Tieto ja perehtyminen luovat todistetusti turvallisempia työpaikkoja.

Tutustu palveluihimme

Myytti #14

Paineessa ne timantitkin tehdään.

Kukaan ei kestä jatkuvaa painetta ja stressiä. Puutteellinen palautuminen näkyy työtehossa ja sairauspoissaoloissa. Asiantuntijoiden avulla uupumusta voi ehkäistä ennalta.

Tutustu palveluihimme

15 myyttiä työterveydestä -opas

Onko organisaatiosi työterveysasioissa luulo tiedon väärti?

Lue oppaamme ”15 myyttiä työterveydestä”.

Lataa ilmainen opas

Työterveyden ekspertit

Finla Työterveys Oy on suomalainen työterveyden erikoisosaaja. Kaikki terveydenhuollon ammattilaisemme ovat erikoistuneet nimenomaan työterveyteen. Asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä nimetyn työterveyslääkärin ja -hoitajan sekä työfysioterapeutin, työterveyspsykologin, työkykyvalmentajan ja muiden erikoisammattilaisten palvelut.

Helppo hoitoonpääsy

Työhyvinvointi varmistetaan matalan kynnyksen palveluilla, ketterällä vuorovaikutuksella, varhaisella puuttumisella sekä ketterillä digialustoilla. Finlan työterveyshenkilöstö palvelee asiakkaitamme työpaikoilla, vastaanotoilla sekä toimivien ja monipuolisten digitaalisten palveluiden avulla.

Jatkuva kumppanuus

Meidän asiantuntemuksemme perustuu kokemukseen, ymmärrykseen ja kehittämiseen. Me toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme ymmärtämään jokaisen työympäristön erityispiirteet. Sen ansiosta me osaamme tarjota parasta mahdollista tietoa työkyvyn varmistamiseksi.

Referenssimme

Kynttilöiden valmistusta Havin tehtaalla Riihimäellä.

Havi

”Finlan joustavuus vieritti kiven sydämeltä” Riihimäellä sijaitseva Havin tehdas on Suomen ainoa teollinen kynttilätehdas. Täysin kotimaisia kynttilöitä valmistavalla Havilla on […]

>> Lue lisää

Helsinki Shipyard

”Aitoja kohtaamisia” Hietalahdessa sijaitsevalla Helsinki Shipyard Oy:lla suunnitellaan ja rakennetaan erikoisaluksia, niin matkustaja- kuin työlaivojakin, noin 400 henkilön voimin. Monipuolinen […]

>> Lue lisää

Framery Anni

Framery

”Kasvun keskellä on tärkeää, että meitä kuunnellaan.” Euroopan kovimmin kasvavien yritysten joukkoon kuuluva Framery tekee äänieristettyjä työtiloja, jotka mahdollistavat tehokkaan […]

>> Lue lisää

Katso videoilta, millainen on totuus myyttien takana

Haluatko tietää lisää Finlan työterveyspalveluista?

Asiakkuustiimimme ammattilaiset osaavat suositella juuri sinun organisaatiollesi sopivat työterveyspalvelut.

Ota yhteyttä