Toimiva työterveys karsii kuluja.

Sairauspoissaolot, uupuminen ja työtehon väheneminen tuovat tietotyöalojen yrityksille vuosittain merkittäviä lisäkustannuksia. Sopeutuminen työelämän uudenlaisiin vaatimuksiin, työn kuormittavuuden hallinta ja riittävä palautuminen vaikuttavat suoraan työkykyyn. Tehokas työterveys onkin jatkuvaa kehittämistä ja yhteistyötä. Varhainen puuttuminen, nopea hoitoon pääsy, työolojen optimointi sekä avoin yhteistyö auttavat parantamaan ergonomiaa, palautumista ja työkykyä.

Finla on erikoistunut nimenomaan työterveyteen jo vuodesta 1973. Monialainen tiimimme tuntee suomalaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Siksi käytössäsi ovat aina parhaat mahdolliset työterveyden asiantuntijat. Finla on myös sataprosenttisesti asiakasyritystemme omistama. Kaikki tuottomme menevät siis suoraan asiakkaidemme työkyvyn parantamiseen.

Onko organisaatiosi työterveysasioissa luulo tiedon väärti?

Lue oppaamme ”16 myyttiä työterveydestä”.

Lataa ilmainen opas

Sairaspoissaolon hinta on keskimäärin 350 euroa per päivä.

Tilapäinen unettomuus koskettaa noin kolmasosaa työikäisistä.

Suomessa 17 % työntekijöistä kärsii stressioireista. (TTL)

Myytti #2

Ensi viikon jälkeen helpottaa.

Kiire, hallinnan puute ja työtehtävien pirstaloituminen aiheuttavat mm. stressioireita, väsymystä, univajetta, palautumishaasteita sekä masennus- ja ahdistusoireita.

Apua aivotyöhön

Myytti #14

Paineessa ne timantitkin tehdään.

Kukaan ei kestä jatkuvaa painetta ja stressiä. Puutteellinen palautuminen näkyy työtehossa ja sairauspoissaoloissa. Asiantuntijoiden avulla uupumusta voi ehkäistä ennalta.

Tutustu palveluihimme

Työterveyden ekspertit

Finla Työterveys Oy on suomalainen työterveyden erikoisosaaja. Kaikki terveydenhuollon ammattilaisemme ovat erikoistuneet nimenomaan työterveyteen. Asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä nimetyn työterveyslääkärin ja -hoitajan sekä työfysioterapeutin, työterveyspsykologin, työkykyvalmentajan ja muiden erikoisammattilaisten palvelut.

Helppo hoitoonpääsy

Työhyvinvointi varmistetaan matalan kynnyksen palveluilla, ketterällä vuorovaikutuksella, varhaisella puuttumisella sekä ketterillä digialustoilla. Finlan työterveyshenkilöstö palvelee asiakkaitamme työpaikoilla, vastaanotoilla sekä toimivien ja monipuolisten digitaalisten palveluiden avulla.

Jatkuva kumppanuus

Meidän asiantuntemuksemme perustuu kokemukseen, ymmärrykseen ja kehittämiseen. Me toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme ymmärtämään jokaisen työympäristön erityispiirteet. Sen ansiosta me osaamme tarjota parasta mahdollista tietoa työkyvyn varmistamiseksi.

Artikkelit

Alma Media HR-manageri Merja Ristilä

Alma Media

”He todella ajattelevat meidän ja työntekijöidemme parasta. He eivät ole ainoastaan palveluntuottajia, vaan kaikessa toiminnassa korostuu aito kumppanuus.”

>> Lue asiakastarina

Vertex

Vertex Systems Oy

”Finla tuntee yrityksemme olosuhteet, porukan ja yrityskulttuurin. He pitävät meistä hyvää huolta ja panostavat kanssamme myös ennakoivaan terveyshuoltoon.”

>> Lue asiakastarina

Tietotyö toimivaksi Kognitiivisen ergonomian avulla!

Ihmisen fyysinen toimintakyky on rajallinen, ja kognitiivisiin kykyihimme pätevät samanlaiset rajoitukset. Siksi työn vaatimukset eivät saa kasvaa työntekijän suorituskykyä suuremmiksi.

>> Lue blogi

Katso videoilta, millainen on totuus myyttien takana

Haluatko tietää lisää Finlan työterveyspalveluista?

Asiakkuustiimimme ammattilaiset osaavat suositella juuri sinun organisaatiollesi sopivat työterveyspalvelut.

Ota yhteyttä