Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, ota ensin yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi tai asiakaspalveluumme puhelimen (03 25639555) tai chatin / videovastaanoton välityksellä. Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu -merkit Finla Työterveys Oy:lle

Finla Työterveys Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä sekä Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta.

Finla Työterveys on suomalainen työterveysalan toimija, joka tuottaa työterveyspalveluita asiakkailleen kumppanuuden periaatteella. Erityistä toiminnassa on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen asiantuntevaan palveluun, eri alojen vaatimusten tuntemiseen sekä koko alan kehitykseen. Finla Työterveys on aloittanut toimintansa jo vuonna 1973 nimellä Tampereen Työterveys ry. Yhdistys omistaa edelleen kaikki Finla Työterveyden osakkeet, mikä tekee yrityksestä asiakkaiden omistaman, riippumattoman ja aidosti suomalaisen.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Avainlippu on puolestaan suomalaisten hyvin tuntema alkuperämerkki, joka kertoo suomalaisesta alkuperästä ja työllistämisestä kotimaassa.

”Olemme ilahtuneita näiden tunnustusten myöntämisestä, sillä ne kuvaavat erinomaisen hyvin toimintaamme ohjaavia arvoja. Huolehtimalla työikäisten työkyvystä ja -hyvinvoinnista ennakoivan työterveyshuollon avulla voimme vähentää sairaspoissaoloja ja varmistaa mahdollisimman hyvät työskentelyolosuhteet kenelle tahansa – toimialasta riippumatta.” toteaa Finlan toimitusjohtaja Anu Pekki.

”Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset tuottavat liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää, kuten myös juuri merkin saanut Finla Työterveys. Yhteiskunnallisen tehtävänsä lisäksi Finla Työterveys on vahva suomalainen toimija, josta osoituksena sille on myönnetty myös Avainlippu-merkki, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

 

Lisätietoja

Anu Pekki, toimitusjohtaja, Finla Työterveys Oy
anu.pekki at finla.fi, 050 367 30 60

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto,
niina.ollikka at suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Finla Työterveys Oy on 100 % suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija.  www.finla.fi

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan. www.suomalainentyo.fi

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, ota ensin yhteyttä omaan työterveyshoitajaasi tai asiakaspalveluumme puhelimen (03 25639555) tai chatin / videovastaanoton välityksellä. Ethän tule millekään vastaanotolle hengitystieoireisena ilman ennakkoyhteydenottoa.