Lielahden työterveysaseman toiminta palaa normaaliksi 1.11.2021 alkaen

Suomen ja Pirkanmaan koronatilanne on siirtynyt siihen vaiheeseen, että mekin Finlassa voimme alkaa palaamaan ns. normaaliin toimintaan. Rokotekattavuus alkaa olla hyvällä tasolla, joten on tärkeää vahvistaa muiden sairauksien hoitoa.

Normaalit vastaanotot Lielahden asemalla 1.11. alkaen

Lielahden työterveysasema on toiminut korona-ajan infektioaseman, mutta 1.11. alkaen aseman toiminta palaa vähitellen takaisin normaaliin. Voitte siis varata normaaleja vastaanottoaikoja Lielahden asemalle sekä työterveyshoitajalle, että työterveyslääkärille. Myös työfysioterapeutti siirtyy takaisin asemalle marraskuun aikana.

Koronatestaus

Lielahden asemalla tehdään edelleen myös koronatestausta, oireisten näytteenotto tapahtuu eri sisäänkäynnin kautta yhdessä erillisessä tilassa. Lisäksi asemalla otetaan oireettomilta ns. antigeenitestiä normaaleissa tiloissa.

Hygienia ja maskisuositus

Kaikissa Finlan toimipisteissä huolehditaan hyvästä hygieniasta ja tilojen korkealaatuisesta siivouksesta. Muistahan sinäkin edelleen käyttää käsidesiä. Finlan henkilökunta käyttää asiakaskohtaamisissa maskia, ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaille kaikissa tiloissamme.